Email facebook twitter

car-je-gol-bub.jpg
CAR JE GOL

listen to this endless whistle blowing

blowing like she never blowed before

J01.jpg
Becycled again!

Jack of Hearts and his friends and families.

tica-na-kapi.jpg
DUĆAN METAFORA

Izlog stilskih figura. Slikovnica uživo. Putujući multimedijski ambijent. Muzejska kolekcija. Dizajnerski dućan. Umjetnička instalacija. Gostujuće domaćinstvo. Dućan u kojem se ne kupuje za novac. Dućan koji unosi dušu u gradove. Kabinet čuda. Životni prostor autora. Izvolite!

zastava-skale.jpg
SKALE DO SUNCA

od 2012. do 2015.

Galerija i radionica za umjetnost i dizajn kao kontekst kreiranja poticajnih odnosa i kulturnih projekata posvećenih jednom malom otočkom mjestu u koje se lako zaljubiti. Graditelji Skala: Petikat i prijatelji Stare Novalje.

vukomericke-gorice.jpg
JESTE LI VIDJELI OVOG PSA?

Svakome tko ga primjeti, fotokopirani oglas obraća se uobičajenim pitanjem kojim pokušavamo pronaći odlutalog prijatelja. No umjesto uobičajenom fotografijom ovaj je pas portretiran crtežom koji ga u trenu oživljuje: je li mu pravo lice skriveno ispod nasmiješene krabulje ili je u pitanju vrlo osobit križanac?...

bornwriter-1.jpg
BORNWRITER

Bornwriter sanja, zato ga još nema. Zato je tako dugo topao a tih. Nešto je preopojno u tom divljem snu. Možda se poklopilo da se i ne probudi. Možda pleše tango sa prekrasnim strancem, a ta se igra ne prekida dok traje... O da. Da je Borndancer, to on sada sanja.

BeCycled-logo.jpg
BECYCLED!

Becycled! je stalna multimedijska radionica za oblikovanje i predstavljanje autorskih proizvoda posvećenih biciklu i biciklizmu. Ideja bicikla, koja je u etapama postajala objektom, ovdje je subjekt složene osobnosti: skulptura, sprava za tjelovježbu, grafički simbol, književna metafora, scenski rekvizit, omiljena igračka, suputnik.

copenhagen.jpg
SLIPA KONFIDENCA

Tri čovjeka u čamcu, o psu i slonu da i ne govorimo. Devedesetih, cijelih, pa do 003.

chicago 86.jpg
GREINER & KROPILAK MAILART OFFICE

Pokušaj pisanja romana o prijateljstvu, kroz stalnu i neprestanu životnu igru koju je krasio, možda i više nego bilo što drugo, izraz vjernosti vlastitim, unaprijed određenim sjenama.