Email facebook twitter
MAJSTOR PICELJ

E-mail poruka Jerice Ziherl iz 'sive Čitanove' 4. listopada 2005. primljena je u jednom od razdoblja kad se storia Quintopiano odvijala u sjeni, s dobrim i lošim stranama ne/postojanja. Sačuvana je stoga kao trenutak dnevne radosti. Upoznavanje s Ivanom Piceljom uslijedilo je tek kasnije.

Zove me neki dan Picelj i sav uzbuđen kaže da je vidio jedan odličan plakat u francuskoj čitaonici. Toliko mu se dopalo da je ušao unutra i pitao čiji je. Kaže šjorica da su to oni, nikako da zapamti koji kat! Pa mi onda Picelj ponovi i kaže Jerica, pa to su oni vaši! (misleći na susret u Novigradu kada je bio više zaokupljen Ješom i Mavignierom). Sada ganja svoju staru škvadru Arsovskog, Dabca&com da si odu pogledati odličan plakat. Nikad nije kasno, zar ne? Pozdrav iz sive Čitanove

  • MAJSTOR PICELJ
    Fotografija iz predvorja Zekaema, 2008. Prekrasna madame-pisac Annie le Brun i klasici Radovan Ivšić, pjesnik, i Ivan Picelj, dizajner, na jednoj od izvedbi predstave nadahnute životom i djelom svog suvremenika i prijatelja Vlade Kristla.